Marique aan de muur

Prijzen variëren i.v.m. de keuze in materiaal en afmeting. Maak een keuze en de prijs wordt berekend. Bestel dit product op: Acrylglas, alu-dibond of canvas

Alu-dibond

Een foto afdrukken op aluminium zorgt voor een strakke en professionele indruk. Het biedt een tijdloos karakter en kan je hele inrichting een andere uitstraling geven. Het drie millimeter dikke alu-dibond, dat bestaat uit twee dunne lagen aluminium met daartussen een laag kunststof, is erg stabiel. Je alu-dibond foto’s vervormen daardoor niet en zijn bestand tegen krassen en vuil. Met het alu-ophangsysteem creëer je een zwevende opbject aan de muur.

Acrylglas

Een foto op Acrylglas (ook wel Plexiglas genoemd) heeft briljante kleuren en daarom een indrukwekkend diepte-effect. Het materiaal is 4 mm dik en extra sterk. Het product voorzien we van een alu-ophangsysteem zodat het materiaal niet buigt. TIP: Let bij de keuze goed op waar de foto moet komen te hangen i.v.m. spiegeling van het materiaal.

canvas

Een foto o Prpo-line Real Canvas heeft een stevige structuur, direct op houten spieraam gespannen.  340 g/m² sterk canvasmateriaal. We printen en spannen de canvas in eigen huis op DUTCH WOOD NC5 spielat Deze gelamineerde spielat bestaat niet uit een deel vuren maar is een samenstelling van diverse kops / tegendraads verlijmde delen hout. Deze latten trekken niet meer krom en geen verlies van spankracht.  We leveren een ophangset met de canvas mee.

Kijk voor meer foto inspiratie op “Marique aan de muur”

Resultaat 1–16 van de 65 resultaten wordt getoond